lauantai 24. huhtikuuta 2021

Yrityskylä 5B ja 6B

Luokkiemme on tarkoitus viettää Yrityskylä-päivää tiistaina 4.5.2021. Kuljemme yhdessä kävellen siirtymät, ja vietämme koulupäivän Yrityskylä Pirkanmaassa (Väinö Linnan aukio 13). Olemme toteuttaneet koululla valmistavat  oppitunnit yrittäjäkasvatusta ja yhteiskunnallisia asioita koskien, miettineet ammatteja, harjoitelleet työhaastatteluja ja jakaneet tehtävät päivää varten.  

Päivä toteutetaan tällä kertaa Tampereen linjausten mukaisesti oman koulun osallistujien voimin, ja noudatamme hygieniaohjeita huolellisesti. Otamme koululta kasvomaskit mukaan, ja kaikki käyttävät niitä Yrityskylässä.

Yrityskylä-päivän hoidetaan koulun eväspaketilla (+ mahdolliset omat eväät). Otamme kevyet reput mukaan. Olen pyytänyt oppilaita ilmoittamaan pikaisesti WhatsAppilla tai Teamsilla yksityisvietinä, jos on jokin erityisruokavalio, joka vaikuttaa Yrityskylän eväisiin. 

Koteihin toimitetaan infokirje ja kuvauslupalappu, joka tulee palauttaa täytettynä omalle opettajalle 28.4. mennessä. (kuvauslupa verkossa: https://opeportaali.yrityskyla.fi/wp-content/uploads/2019/03/Yrityskyl%C3%A4-kuvauslupa.pdf)

Mikäli oppilaalla on este päivään osallistumiseen, pyydämme huoltajia ilmoittamaan asiasta omalle opettajalle viipymättä.